Sunday, 1 April 2012

A Beautiful Evening of Majlis SM/SSM 2011..


Hi uols


Lamanye x update blog kan.. Sorry la coz busy sikit dgn keja kat ofis and appointment side income ni.


Hari ni nak update sikit masa majlis Anugerah SM/SSM 2011 hari tu.


Walaupun majlis tu dah lama tp kenangan dan rasa bangga tu mcm baru semalam je dpt naik pentas ambik anugerah.

sempat pose waktu nk register with lovely biz partner.

semua bersemangat nyanyi lagu Hai-o

bergmbar bersama CDM calebriti Hanis Haizi

Ni saat yg paling mendebarkan.. ingat lg last naik pentas 9 tahin lalu.. masa ambik Diploma.. Siapa sangka dengan part time business ni pun dapat naik pentas lg.

saat indah dapat anugerah

Saat-saat gembira bersama-sama business partner yg cantik2....








Our big family....

wajah gediks....

berposing dengan 1st business partner. K.siti Mul


Memang seronok bila dapat berkumpul bersama-sama business partner & bergambar ramai2.

Tak sabar rasa nye nak attend Diamond Nite hujung bulan ni.... Lg2 ziela akan pakai baju rekaan Ridzman Ruzaini.

Bila di fikirkan semula... Ziela tak pernah fikir pun semua ni dulu.Ingat just nak cari duit lebih tp siapa sangka sampai dh jadi leader and ada ramai business partner.


For more info, o call me at :-
mobile: 012-6520951
email  : rozilah_rozali@yahoo.com


Sunday, 11 March 2012

Cara Untuk Mengukur Size Badan Bagi Premium Beautiful


Premium Beautiful nie unique for everybody. Setiap orang mempunyai size yang nyer sendiri.

So, how do your measure your size? Well, ader 4 measurements that you have to measure.

And bear in your mind, measurement mesti kena dalam cm / sentimeter.

First of all, measure your bust (dada / puncak).


Bust

Then, measure you underbust (bawah dada). 

Underbust
Third, measure your waist (pinggang).

WaistLastly, measure your buttock (punggung). 

Buttock



Provide all of the measurements to me, and I'll convert them to your Premium Beautiful nyer size...:) As simple as that.

Kalau nak suruh Ziela measure pon boleh. Just give me a call, yer. Kalau yang tinggal jauh, you can ask me to send you set of Premium Beautiful yer...:)

As usual, I do accept full payment of cash, credit card or installment. Whichever that suits you. Tapi, kalau nak dapat rebate, better bayar cash or credit card.

Luv to hear from uols:)

For more info, o call me at :-
mobile: 012-6520951
email  : rozilah_rozali@yahoo.com

Thursday, 8 March 2012

Premium beautiful

Hi uols....

Asyik bercakap pasal premium beautiful je kan tp uols tau ke PB tu apa?..
Jom baca explanation secara ringkas n tepat tentang premium beautiful:

If uols nk lebih mengenali & nk feel sendiri PB ni just call ziela ok..

Friday, 17 February 2012

My motivation

Hi... Good morning..(walaupun skrg ni kul 12.30 mlm).. Coz in our biz always morning.
Hr ni ziela nk share about my motivation... Specially about had brought me to joint this biz.
Yes.. Because of this little diamond.. I want make them happy and enjoy this life..
Tidak ada parent pun mahu kan anak2 mereka hidup susah kan..
Even I'm not their mother or I'm not a mother yet but I still want to make them happy..
Each smile their give is a treasure for me...
I want them to have freedom to success..
I) beri apa sj yg mereka inginkan.
2)rumah yg selesa
3)pendidikan yg bagus
4)percutian yg Indah

" Duit bukan segalanye tp segalanye memerlukan duit"

This is the word which is make want to change my life 360'... Like Hanis Haizi, Maisarah,Salha and Sha Khalid..
They had proved how this biz had change their life.. From house wife become somebody at age of 28 yr old..
Seronokkan jd seperti mereka..

So if uols ingin mencapai bintang bersama ziela just drop me a message or coll my line @ 012-6520951.

Saturday, 11 February 2012

THE BEAUTY of PREMIUM BEAUTIFUL

Hi uols....

Hari ni ziela nk kenal kan biz partner di bawah pimpinan our leader shaliza aziz..Ni separuh je tau..Ada lg dr johor, Penang and pahang yg x sempat turun mlm tu... Insyallah sabtu ni ziela post kan pic full group of my biz.. Bukti betapa ramainye yg dh merebut peluang dgn biz premium beautiful ni..semuanyer berazam nk mgubah cara hidup and memberi kehidupan yg lebih baik pd yg tersayang..

Apa yg penting niat kita nk buat biz ni...

Jom ziela brief apa yg menanti dlm biz ni:-
1) bonus 4-5 angka setiap 10th.
2) FOC trip > 3 Kali setahun.. Stay at 5 star hotel..
3) hadiah jam tangan free
4) car fund( bole bawa la drive baby-M)
4) dpt terima anugerah and di raikan dlm majlis tahunan syarikat (dpt la melaram gan baju2 cantik & glamor)

Ni semua ganjaran yg diberi oleh syarikat.. Selain kita dpt memberi ganjaran pd diri sendiri, kita pun bole beri ganjaran pd org disekeliling kita:-
1) beri duit belanja bulanan pd parent.
2) bw family gi holiday and stay kat hotel2 4-5 star( x de la nk stay kat home stay je kan)
3) bantu Adik beradik further study.
*** mcm2 lg kita bole buat bila berkemampuan***





Pic yg kat atas ni another half of our group.. Ada dr seluruh negeri..
Best kan buat biz ni.selain dpt banyak ganjaran..kita dpt byk kawan.. Semua dr different back ground.. Dulu masing2 xpernah kenal tp bila dh joint biz ni terus jd rapat and akrab..bina silaturahim....:)




So if uols berminat dgn ganjaran2 di atas & berkeinginan nk mengubah kehidupan 360' sila pm or contact je ziela @ 012-6520951...
Ziela akan explain secara details... Percuma je tau...

Friday, 10 February 2012

OBSESS WITH ARZU

Hi uols...

Hari ni ziela nk share my obsess of tudung arzu... Mula2 terjebak gan tudung arzu ni pd raya 2010.. My love at the 1st side..mula2 dulu tak suke pakai tudung selendang coz susah nk pakai.. Tp gan tudung arzu ni lain.. Senang sgt nk lilit & semua cantik2...

Yang ziela rasa sgt kelakar tu.. Masa 1st day ziela dtg kelas IMP dulu terkejut ziela coz most of my team termasuk our top leader hj rohana,Hanis haizi, sha Khalid and shaliza aziz pun mengenakan tudung arzu...sangat bangga rasanyer..
.
Since that makin bertambah la my obsess.. Dh x nk pakai tudung lain..he he he

Lg best layanan staff kat arzu ni semua mesra and best. Specially so Adnan tu.... 20% discount of course la kan.. Dh jadi regular customer..he he...
So uols kalau nk kelainan and nampk exclusive try la arzu.. 

"sekali pakai mesti terus jatuh cinta.."

Wednesday, 8 February 2012

Rahsia kejayaan

Hi uols....


Macam lama je x update blog kan?...busy ke?... Mmmmmm...
Actually org yg nak berjaya should not us word BUSY tu sebagai alasan.
Orang yg nak berjaya should know how to overcome BUSY... Meaning know how to manage our time...


So.. Org yg busy tu org yg GAGAL ke?...
Of course NO!!!!


Tidak Ada istilah GAGAL untuk org yg nak berjaya tau...
Org yg nak berjaya mesti sentiasa berusaha... Remember this
"GAGAL semalam tidak bererti GAGAL hari ini"..or "Hujan di pagi hari, tak bererti hujan sampai ke ptg"


Untuk berjaya let pegang kata2 dr my leader shaliza aziz


"sekiranye kita percaya kita akan menjadi orang yang berjaya, hebat dan cemerlang, maka, tak kira apa pun terjadi, tiada apa pun yang akan hentikan semangat kita. Tetapi sekiranya kita percaya kejayaan hanyalah sekadar ‘nasib’, maka, dengan mudahnya kita akan putus asa sekiranya terdapat penghalang..Jangan pernah takut untuk berubah kerana semuanya terletak pada diri kita sendiri...Jika kita tidak berubah, siapa yang akan mengubah?Renung-renungkan.... ^_^